Post by phyfastlalafitz on Mar 16, 2022 16:51:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ A1-Deutsch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ A1-Deutsch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody do kluczy zwiększających ▞▞▞
▞▞▞ A1-Deutsch 2022 version ▞▞▞
Naprawdę fajna aplikacja do nauki niemieckiego od podstaw! Kocham to do tej pory.
Ist besser,kurz und logisch.
Nonsensowna aplikacja, zgubiłem e-mail, próbując się zalogować, nie mogłem się nawet zalogować, moje konto nie zostało rozpoznane nawet po takim rozczarowaniu 😡😡pobierz go na własne ryzyko
Najwspanialsza aplikacja na świecie
Jak możemy to zainstalować. Ma pewne problemy 😕
WOW, chcesz nauczyć się języka niemieckiego, ta aplikacja jest najlepsza dla mnie i spróbuj teraz WOW 🇩🇪 !! dziękuję bardzo Bóg zapłać!
Aplikacja jest niezwykle przydatna i łatwa do nauczenia. To naprawdę może być początek Twojej podróży do nauki języka niemieckiego, wykorzystasz wszystkie aspekty nauki języka tutaj (istnieje szeroki wybór ćwiczeń do mówienia, słuchania, pisania i czytania) będziesz stale uczyć się nowych słówek z gramatykami w prosty sposób.
Świetna aplikacja!
Super aplikacje!
Aplikacja nie działała, pokaże tylko pierwszą otwartą lekcję, nie mogę przejść do następnej lekcji.
A1-Deutsch Education pqvw
za każdym razem, gdy się loguję, zawsze wysyła mi wiadomość, że moje konto jest błędne i nic nie jest zapisywane w mojej bazie danych. najgorsza aplikacja w programowaniu logowania
Aplikacja jest naprawdę świetna. Czuję się bardzo wdzięczny wszystkim jego twórcom. Ale mam jeden problem z używaniem tej aplikacji. Rzadko rejestruje wyniki ćwiczeń i testów.
Studio d A1 Deutsch als Fremdsprache Teilband 1 - Gandalf
Dodając: Chcę powiedzieć VIELEN DANK, dzisiaj mam Goete Institut Zertifikat A1 z nauką tylko z tą aplikacją. Najlepsza aplikacja do nauki. Chcę mieć B1☺️
Ta aplikacja jest taka fajna. Uwielbiam to😍 Wśród innych aplikacji, które zainstalowałem, ta jest bardzo pomocna. Dziękuję🤗
Pomogło mi to wzmocnić moją znajomość niemieckiego. Uważam, że jest to łatwa w użyciu i dobrze wykonana aplikacja z mnóstwem ćwiczeń, które pomagają ćwiczyć.
A1-Deutsch – Aplikacje w Google Play
Ćwicz bezpłatnie swój niemiecki - Goethe-Institut Polen
Potrzebuję pomocy, ponieważ moja aplikacja odmówiła zalogowania się, może być problemem
Poziom podstawowy A1-A2 i średni B1-B2 PDF opis tytuł autor język wydania ... dostępne w aplikacjach SuperMemo.com dla systemów Android, iOS i Windows PC,
Studia stacjonarne - Instytut Filologii Germańskiej UAM w ...
Świetna aplikacja i w dodatku darmowa, darmowa aplikacja. Super wybór jest możliwość wysłania swoich uczniów tutora do sprawdzania.
Świetna aplikacja
dobry do ożywienia umiejętności
A1-Deutsch Pendidikan abs
Książka Extremes Deutsch. Niemiecki System Intensywnej Nauki Słownictwa poziom A1-C2 / PRACA ZBIOROWA, SuperMemo World, 119,51 zł,
lubię to
A1-Deutsch Education jkz
Princess Sissy Hotel, Ios, Grecja : Rezerwuj teraz! - Hostelworld
Wejdź do aplikacji! Vielen Dank!
الیه
Aplikacja jest fantastyczna.. czy możesz udostępnić kurs A2 Deutsch również w podobny sposób, jak aplikacja.? Kiedy będzie dostępny w playstore.?
Wspaniały
KawaiiWorld আর্কেড moqi
Bardzo dobra aplikacja do nauki niemieckiego
A1-Deutsch Pendidikan hco
Jak dotąd tak fajnie
Kup książkę: Verbtabelle Deutsch A1 A2 B1 - Marlene Milena Abdel Aziz-Schachner w księgarni językowej Bookcity. Największy wybór pozycji obcojęzycznych.
Super aplikacja!