Post by duicucongcontpred on Mar 13, 2022 8:04:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stick War: Legacy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stick War: Legacy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheatové kódové glitch coiny ▞▞▞
▞▞▞ Stick War: Legacy 2022 version ▞▞▞
Je to dobrá hra ale ak prejdete pár málo levelov tak ste dohrali😕😕
Nie je to také zábavné, pretože hru môžete hacknúť
Acer iconia B1-750 nefunguje
VEĽMI DOBRÁ HRA MÁM LAVA SPEARTANA A VAMP SWORDWAN.
Chcem viac jednotiek, ako napríklad 6 hlavných jednotiek v hre a tiež štatistiky baníkov plzzzz (Milujem vaše hry(◍•ᴗ•◍)❤)
Toto je skvelá hra, nie je tam veľa reklám a bolo tam veľa misií a mám návrh, čo keby ste mohli premeniť body upgradu z kampane na drahokamy alebo dať viac možností na inováciu pomocou nich, ale inak sú úžasné 👌 👏 👍
Je to super hra ale sú aj lepšie hry ako táto
Zuzana Mgr
Mňa štve že nemám dostatok gemov a chcem si kúpiť giganta
Stick War: Legacy Chiến thuật dhw
Grafika a ovládanie je v poriadku, ale farba nie je dobrá, čo ju dokáže rozjasniť. Myslím, že farba môže byť menej
gága gunár gága v tráve na husički gago tavé
LostMiner: Block Building & Craft Game ผจญภัย ouar
Super hrá ale mohli pridať ďalšie oblasti
Je to úžasná hra, v ktorej sa nedá hrať nič zlé, len tak ďalej
Zvýšte obtiažnosť na šialené úrovne, takže si kúpite mikrotransakcie. Toto nie je arkádová hra, viete?
dobrá hra
Dobrá hra
Táto hra ma hnevá, že nemôžem zaútočiť na obra! A používam 5výkon a. Ako zomrie?!?! 💀
Šialený režim je štatisticky nemožný. Obrovská úroveň začína dvoma obrami... áno. S tým sa nedá nič robiť. Šialený režim musí byť nerfovaný, aby bol možný. Tiež, prečo nepriateľovi lukostrelci vystreľujú DVA šípy? Vďaka tomu je šialený režim ešte nespravodlivejší, ako už je.
COOL hra
Mám problém s touto aplikáciou, problémom sú drahokamy, pretože keď začnem hrať a dokončím 1 úroveň, dostanem 20 drahokamov a po 1 dni, keď som túto hru hral znova, dostal som iba 5 drahokamov, neinštalujte to
Stick War: Legacy 策略 stn
Dve hviezdičky sú preč, pretože 1: Čakacia doba na turnaj je príliš dlhá. 2 hodiny??? Na to nečakám. 2: Posledný šéf záverečnej bitky. Je to príliš ťažké. 5 gigantov z No Mans Land to ani nedokáže prekonať. (testoval som to) Aspoň trochu znížiť jeho zdravie.
Zničil som každého jedného okrem posledného, bitka s bossom bola taká tvrdá, že som ju nedokázal poraziť, veľmi ma to nahnevalo, ale prekonal som to a ohodnotil som to 4, pretože je to obľúbené v detstve a nikdy by som to neohodnotil na 1 mohol trochu uľahčíte súboj s bossom a potom ho ohodnotím piatimi, ak to urobíte, ďakujem
Pekná hra s jednoduchou logikou. To, že je to veľmi krátke, hru prejdem v normálnom režime za 52 minút. A ak to urobím znova, myslím, že to bude trvať 30 minút
Výstuž je slabá, výstuž by mala byť silnejšia
{SYN}Kolik vydělají strategické kecy? ... Popular action game, stick fight battle, Strategické kecy, stick war legacy, age of war.
Tato hra je jedna z najlepších stick tower defense hier ktorú poznám - odporúčam.
Super hra! Desaťpríbehová Aj pieseň!
Veľmi zábavná hra, ktorú môžu hrať deti od 5 do 16 rokov
wechsle ganz, Lang hat unser Team Ausschau gehalten und war auf der Suche nach ... patentierte SWISSEYE Stecksystem per „Stick and Click“ nur eingeclipst,
Táto hra je trochu ťažká, ale je taká zaujímavá, že sa cítim lepšie, kedykoľvek sa k nej dostanem, jednoducho zaujímavá hra, prajem si, aby som dostal druhú časť tejto hry.
<3ghczrw:3ghczrw:3ghczrw> <3ghczrw:3ghczrw ...
Dobrá hra, ale potrebuje veľké zlepšenie. Keď klikneme na zavolanie hráča, trvá to veľa času, kým dokončíme kruh a kým príde hráč...a nepriateľ na nás zaútočí a zničí našu sochu. Táto hra potrebuje veľké zlepšenie. . AK TO NEVIETE ZLEPŠIŤ, PROSÍM, ODSTRÁŇTE HO Z PLAYSTORE.. 😠😠
Stick War: Legacy কৌশল sys