Post by duicucongcontpred on Mar 13, 2022 8:07:59 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ German Complete Grammar ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ German Complete Grammar IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja daugiau monetų ▞▞▞
▞▞▞ German Complete Grammar 2022 version ▞▞▞
Labai patiko. Tai labai naudinga.. Rekomenduoju gramatikos pratimams.. Ypač mokiniams
Tai geras, paprastas naudoti ir, manau, veiksmingas. Pateikiama greita žinių apžvalga. Neskyriau jam penkių žvaigždučių, nes iš tikrųjų tai nieko nemoko, nors įtariu, kad tai ne jo tikslas. Vis dėlto tai būtų naudingas indėlis.
Ši programa tikrai naudinga.
Ačiū už skatinančią programą! Aš galėjau atspėti atsakymus turėdamas labai elementarių žinių; Programėlė ragina mane išmokti naują žodį sakinio kontekste, be to, kai rodomas mano balas, rodomas teisingas atsakymas iš kelių atsakymų. Man tai dinamiška mokymosi priemonė 😘
Aukštas standartas, o ne peliukas Mikis, kaip daugelis programų.
Labai geras darbas ir man patinka......aciu labai
Velnias geras
Šioje programoje yra visi vokiečių kalbos gramatikos egzaminai ir viktorina, kurie gali jums labai padėti.
German Complete Grammar 교육 cst
Gan kietas ir naudingas. Būtų gerai, jei išgirstumėte ir tarimą.
Tai nėra blogai, bet yra nemažai klaidų. Taip pat daug pakartojimų. Tikrai ne 50 tūkstančių klausimų, kaip sakoma. Labiau pora tūkstančių. Į kai kuriuos klausimus neįmanoma atsakyti – pvz. kai jie nori, kad įvardintumėte gramatikos taisyklę. Kai kurie dalykai verčia abejoti, ar tai padarė vietiniai gyventojai. Bet apskritai gana geras. Tikrai vertinama!
Gera programa... bet daug klaidų!!!!
Est nicht Vorlesung aber nur Uebungen
Tikrai gražios programėlės, bet reklama labai erzina. Norėčiau ką nors mokėti už nemokamus papildymus
German Complete Grammar Pendidikan jeg
Fehleris A1-Präteritum-Lesson1-No9
Labai gera programėlė, padedanti praktikuoti vokiečių kalbą.
Tikrai padeda. Gerai išdėstyta ir struktūrizuota programa.
Kai kuriuose lygiuose yra įprastų klaidų. Prašau palengvinti apie juos pranešti. Ekrano kopijos ir el. laiškai nėra lengvas pasirinkimas, kai įvyksta kelios klaidos. Dažnai parinktys yra visiškai vienodos!
V.gerai išmokti vokiečių kalbos gramatikos...Puiki pagalba
nuostabi mokymosi programa, puikus darbas, milijonas ačiū, taip ir toliau, vaikinai, gerai padaryta.
Puiki programėlė. Mylėk
Puikiai tinka gramatikai patikrinti. Mieli kūrėjai, ačiū!
Tai nuostabi programa, skirta pagerinti jūsų kalbos įgūdžius.
Sehr gut
Radau kelis neteisingus atsakymus, išvardytus kaip teisingus arba pasikartojančius atsakymus (dvi „wurde“ parinktys kelių pasirinkimų sąraše). Dabar nepasitikėk.
Noriu išbandyti, palauk manęs
Tai puiki programa, bet ne pradedantiesiems. Norėdami tai naudoti, turite žinoti Deutsch b2
Pratimų sprendimuose yra daug klaidų, tai nėra patikima programėlė, kai norisi pasitreniruoti ir išbandyti save.
Tai tikra pagalba ir taip paprasta naudoti, tačiau norint jį naudoti, turite turėti tam tikrą lygį, pvz., A2 😃
Kai kurie atsakymai neteisingi!!
Tai tikrai padeda peržiūrėti gramatiką ir yra labai gerai organizuota, kad žinotumėte, ką dirbate ir kokio lygio esate. Vis dėlto man būtų malonu, jei kiekviename pratimų rinkinyje būtų nedidelė pagrindinė teorija, nes kai man kažkas negerai, aš ne visada žinau, kodėl.
Roblox 어드벤처 yyj
Gimtoji vokiečių kalba, ieškau kuo nors padėti mano vaikams. Kaip ir pateikimo būdas, bet radau klaidą 2-oje viktorinoje, kurią bandžiau: Hannelore yra mergaitė, sakinys negali būti "Hannelore schreibt seiner Freundin einen Liebesbrief" - "seiner" būtų "ihrer", todėl sakinyje yra abejotina tema.