Post by phyfastlalafitz on Mar 16, 2022 16:32:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Idle Arks: Build at Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack game (αύξηση κερμάτων) ▞▞▞
▞▞▞ Idle Arks: Build at Sea 2022 version ▞▞▞
Ήθελα πολύ να μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά για κάποιο λόγο περίπου τα 2/3 των διαφημίσεων που εμφανίζονται δεν σε αφήνουν να βγεις, οπότε πρέπει να βγαίνω πλήρως από το παιχνίδι κάθε φορά και χάνω αυτό που υποτίθεται ότι ανταμείβει η προσθήκη.
Δεν έχω παίξει ακόμα το παιχνίδι, αλλά κοιτάζω τις κριτικές άλλων ανθρώπων και βλέπω ότι οι προγραμματιστές απαντούν στις ανανεώσεις των παικτών, γι' αυτό του δίνω 5 αστέρια. Μου άρεσε πολύ αυτό, κανένας άλλος προγραμματιστής παιχνιδιών δεν το κάνει αυτό.
Idle Arks: Build at Sea פנאי xqw
Ωραίο παιχνίδι, αλλά ένα μεγάλο τρακάρισμα που δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα, οπότε αντίο από το τηλέφωνό μου!!!
Αποκλεισμός γραφικών; Ποιος δεν τα λατρεύει;! ... εγώ... αν σας αρέσει να σας λένε τι να κάνετε πώς να το κάνετε σε ένα παιχνίδι που δεν απαιτεί δεξιότητες, στρατηγική ή δημιουργικότητα... όλα αυτά ενώ παρακολουθείτε έναν τόνο διαφημίσεων για να πραγματοποιήσετε τα πράγματα... ΑΥΤΟ. .. είναι το παιχνίδι για εσάς!... idk τι περίμενα Το 99% των παιχνιδιών στο τηλέφωνο είναι κουτό αυτό το. Ήταν διασκεδαστικό. Ήταν αληθινό... αλλά δεν ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. ✌
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, τουλάχιστον το θέλω. $18 για μια έκδοση χωρίς διαφημίσεις; Το δωρεάν δομικό υλικό είναι αραιό, η μόνη σας επιλογή για να προχωρήσετε στο παιχνίδι είναι οι διαφημίσεις ή τα πετράδια. Μπορείτε να αποκτήσετε πολύτιμους λίθους για να ολοκληρώσετε ορόσημα, όπως να παρακολουθήσετε 100 διαφημίσεις. Η ανταμοιβή σας είναι 15 πολύτιμοι λίθοι, αλλά για να την αποκτήσετε πρέπει πρώτα να παρακολουθήσετε μια άλλη διαφήμιση. Λαμβάνω διαφήμιση είναι ο τρόπος με τον οποίο κερδίζετε τα χρήματά σας και δεν έχω προβλήματα με τις διαφημίσεις συνήθως, αλλά αυτό είναι υπερβολικό. Αποσύρεται από αυτό που διαφορετικά θα ήταν ένα αστρικό παιχνίδι.
Δοκίμασα αυτό το παιχνίδι για περίπου δέκα ή δεκαπέντε λεπτά. Αφού περάσετε την πρώτη ενότητα, όπου οι διαφημίσεις παίζονται περίπου κάθε 30 έως 60 δευτερόλεπτα, η καθυστέρηση μειώνεται σε περίπου δεκαπέντε ή είκοσι δευτερόλεπτα, στην κορυφή. Δεν υπήρχε αρκετός χρόνος μεταξύ των διαφημίσεων για να επενδύσετε σε αυτό που κατά τα άλλα είναι ένα όμορφο αδρανές παιχνίδι. Όχι για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν χρήματα. Είναι περίπου 2,99 για να αφαιρέσετε αυτές τις διακοπτόμενες διαφημίσεις.
Το κλητερο αλλα λιγο κουραστικο ειναι Καγιεβαστετο
Τέλειο
Είναι πολύ διασκεδαστικό, είναι ένας δολοφόνος σε πραγματικό χρόνο, είναι το τέλειο παιχνίδι αφού φτιάξετε όλες τις σχεδίες, υπάρχουν ακόμα προκλήσεις που μπορείτε να κάνετε πάνω από όλα είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και ο δημιουργός πρέπει να κάνει περισσότερα παιχνίδια σαν αυτό.
Καταπληκτικό παιχνίδι!! Η μόνη φορά που λαμβάνω διαφημίσεις είναι όταν θέλω κάτι! Είναι καταπληκτικό! Είμαι πολύ χαρούμενος που δημιούργησαν αυτό το παιχνίδι!!😁😁❤️
Ένα άλλο παιχνίδι κτιρίου επίπεδο προς επίπεδο. Είμαι τόσο κουρασμένος αν αυτά τα επαναλαμβανόμενα casual παιχνίδια διαφημίζονται ως παιχνίδια "επιβίωσης" στο youtube. Αυτό το παιχνίδι δεν προσφέρει καμία απολύτως πρόκληση. Είναι κυριολεκτικά ένα παιχνίδι "παρακολουθήστε διαφημίσεις για να κερδίσετε", με μια συνεχή προσφορά πόρων που αιωρούνται στα διαφημιστικά κιβώτια. Θα μπορούσες να τα είχες κάνει πολύ καλύτερα. Αν ακόμα *προσπάθησες* να το κάνεις ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάντε το σαν "Raft" και όχι σαν ένα buildathon με βάση την πόλη που βλέπετε χαζές διαφημίσεις καρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να φτιάξω ένα δικό μου παιχνίδι tbh.
πήγαινε υπέροχα. Μου άρεσαν τα απλά γραφικά. Μισούσα το ποσό των διαφημίσεων, αλλά πρέπει να βγάλεις μετρητά με κάποιο τρόπο. Είναι ένα αδρανές παιχνίδι, και το κάνει εντάξει. Και μετά σήκωσα το Ρωμαίο. Και τώρα το παιχνίδι έχει κολλήσει στην οθόνη του τίτλου για ώρες. Δεν θα φορτώσει πια. Χάσιμο χρόνου και οι πιστώσεις μου στο Google play.
Δεν είναι κακό παιχνίδι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να σκοτώσεις το χρόνο. Όμως, οι διαφημίσεις είναι γελοίες. Μετά από κάθε 2η σε 3η αναβάθμιση για τη σχεδία, γινόταν διαφήμιση. Όμως, έφτασα στο κεφάλαιο 5, πιστεύω, όταν η εφαρμογή πάγωσε. Έκανα επανεκκίνηση του τηλεφώνου μου και το άνοιξα ξανά για να διαπιστώσω ότι δεν μπορώ πλέον να προχωρήσω. Οι χαρακτήρες δεν εμφανίζονται, κανένα από τα aninals που πήρα δεν είναι εκεί, τίποτα. Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι και ευχαρίστως θα βαθμολογούσα περισσότερο από 2, αλλά όπως είναι τώρα, δύσκολα αξίζει τα 2 αστέρια.
Idle Arks: Build at Sea Priložnostne xjoe
Idle Arks: Build at Sea Dažādas spēles mxzs
Αυτό το παιχνίδι είναι φοβερό για να ανακαλύψετε γη και άλλες περιπέτειες. Εάν είστε λάτρης του να πηγαίνετε σε μακρινή χώρα και να βρίσκετε φίλους για να σας βοηθήσουν αργότερα στο παιχνίδι, τότε παίξτε αυτό.
Βαρύ στο «αδρανές» κομμάτι του παιχνιδιού. Στην πρώτη σχεδία περίπου, μπορείτε να παίξετε ενεργά αρκετά καλά, αλλά τότε είναι πολύ αργό και δεν είναι ενδιαφέρον να παίξετε ενεργά. Περιμένετε τουλάχιστον δύο ώρες, όσο περισσότερο συγκεντρώνει, ανεβείτε, δημιουργήστε ένα ή δύο πράγματα (ίσως περισσότεροι από εσάς διπλασίασαν τους πόρους με μια διαφήμιση) και μετά δεν έχετε τίποτα να κάνετε παρά να βγείτε ξανά.
Καθόλου κακό παιχνίδι! Χαλάρωση και διασκέδαση. Δεν βομβαρδίζεστε με περιττές διαφημίσεις, εξακολουθούν να είναι χωριστά, αλλά μόνο εάν θέλετε να προχωρήσετε πιο γρήγορα. Ή μπορείτε απλώς να πληρώσετε χωρίς διαφημίσεις. Μέχρι στιγμής μου αρέσει αυτό το παιχνίδι 👍🏾👌🏾
Αρκετά καλή εφαρμογή. Μοιάζει ακριβώς με τις προσθήκες
Βαρετό
Εκνευρίζομαι όλο και πιο πολύ. Το παίζω σε υπολογιστή, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχώ για την εξάντληση της μπαταρίας μου. Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι έχει εμμονή με την επιβολή διαφημίσεων σε εσάς. Ναι, επιβάλλοντας τις διαφημίσεις σε εσάς. Αν αγνοήσετε όλα τα πράγματα που αναβοσβήνουν και ενοχλούν σε όλη την οθόνη σας, θα εμφανιστεί ενώ πατάτε πράγματα για να σας ξεγελάσουν ώστε να παρακολουθήσετε μια διαφήμιση. Είναι λίγο υπερβολικό.
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αν ο καπετάνιος είναι απασχολημένος και πατήσω ένα αντικείμενο, οι επιζώντες που βρήκα απλώς στέκονται εκεί μέχρι να θελήσουν να πάρουν αυτό το αντικείμενο και συνήθως αρπάζουν ένα διαφορετικό αντικείμενο μέχρι να το πάρει ο ίδιος. . Και σχεδόν 20$ για την αφαίρεση διαφημίσεων! Όπως ναι, λαμβάνετε επίσης τις ανταμοιβές, αλλά πάνω από 10 $ είναι γελοίο. Τα περισσότερα παιχνίδια που κάνουν το ίδιο δεν χρεώνουν ακόμη και κοντά στα 10$, είναι λιγότερο. Απλώς προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος λέγοντας τουλάχιστον 10$.
Είναι εντάξει. Το παιχνίδι είναι καλό, τα γεγονότα όχι. Το τρέχον συμβάν έχει δημιουργηθεί, ώστε να μην μπορείτε να το φτάσετε μέχρι το τέλος χωρίς να ξοδέψετε $. Βασικά στο 3ο στάδιο έχω φτιάξει το πλοίο μου όσο μπορώ και για να συνεχίσω την εξερεύνηση πρέπει να νικήσω μερικά τέρατα. Αλλά νικιέμαι κάθε φορά και λέει να φτιάξω περισσότερα όπλα και να αποκτήσω περισσότερα οστά, αλλά δεν μπορώ να φτιάξω περισσότερα όπλα, αφού αυτό εξαρτάται από το πόσο εξερεύνησα και δεν μπορώ να εξερευνήσω δεδομένου ότι δεν μπορώ να νικήσω τα τέρατα. Οπότε είναι πολύ απογοητευτικό.
Catch Tiles Magic Piano Game Zene icf
Είναι καλός χάσιμος χρόνου, αλλά έχω πολλά πετράδια και καμία σχέση με αυτά. Θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να αγοράσετε πόρους με πολύτιμους λίθους. Έφτασε στο τέλος. Μια πρόταση, αν δεν θέλετε πώς να συνεχίσετε την ιστορία, πώς να κάνετε την επανεκκίνηση των ανθρώπων χωρίς να χάσουν αγορές.
Ελπίζω να σας αρέσουν οι διαφημίσεις. Αν θέλετε να φτάσετε οπουδήποτε σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να παρακολουθήσετε διαφημίσεις. Ξεκινούν στα πρώτα 5 λεπτά του παιχνιδιού. Τώρα μπορείτε να το κάνετε χωρίς διαφημίσεις. Αλλά θα ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι αναμονής. Επίσης, όλες οι σχεδίες δεν έχετε κανέναν έλεγχο για το πού πηγαίνει οτιδήποτε ή τη διάταξη.
Idle Arks: Build at Sea Jednoduché hry pfq
Ειναι αρκετα καλο
Καλό αδρανές παιχνίδι, αλλά η συλλογή ξύλου εκτός σύνδεσης είναι ανεπαρκής για το κόστος των αναβαθμίσεων σχεδίων. ΠΟΛΛΕΣ διαφημίσεις πρέπει να παρακολουθηθούν για να γίνουν τα πράγματα - ακόμη και για να συλλεχθούν ανταμοιβές επιτευγμάτων, κάτι που είναι απλώς ένας παράξενος μηχανικός. Το κύριο παράπονό μου, εκτός από το # των διαφημίσεων που πρέπει να παρακολουθήσετε (ναι, είναι προαιρετικές) είναι ότι δεν μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση. Όταν οι σχεδίες αρχίζουν να γεμίζουν την οθόνη, είναι πολύ δύσκολο να δεις να επιπλέουν ξύλα, μπουκάλια και κιβώτια. Επίσης, δεν υπάρχει πραγματικά καμία ιστορία εδώ.
Λατρεύω το παιχνίδι και τα γραφικά. Ο τσιγγάνος χωρίς διαφημίσεις αξίζει πραγματικά λίγο, παρόλο που μου αρέσει να ξοδεύω περισσότερο (συνήθως 5 δολάρια). Το πρόβλημά μου είναι το σφάλμα που εμφανίστηκε στο παιχνίδι μου, με αποτέλεσμα όλα τα φυτά μου να μην παράγουν ξύλο όταν μαζεύονται, το ξύλο που αιωρείται και τα γυαλιά δεν έχουν καμία αξία και τα σεντούκια είναι μόνο 2k. Είμαι στο τελευταίο αστέρι για όταν αποκτήσω τον τελικό χαρακτήρα και αυτό έχει γίνει επίσημα αδύνατο λόγω αυτού του σφάλματος. Διορθώστε το και θα το κάνω 5 αστέρια.
Αυτό το παιχνίδι είναι κάπως έτσι. Συνήθως μου αρέσουν τα παιχνίδια αδρανούς τύπου, αλλά αυτό, έπρεπε να δω τόσες πολλές διαφημίσεις για να συγκεντρώσω πόρους. Φαίνεται απολύτως σαν ένα παιχνίδι p2w. Το πρώιμο παιχνίδι είναι κάπως σκληρό, το κόστος αναβάθμισης και κατασκευής είναι αρκετά υψηλό. Μακάρι να μπορούσαμε να φτιάξουμε τη σχεδία (όπως αυτό που πηγαίνει πού). Λίγο απογοητευμένος.
Θέλω να μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Κάθε φορά που φτάνω στο σημείο να είμαι χαρούμενος, εμφανίζεται μια διαφήμιση. Στη συνέχεια, αφού είμαι ήδη κάπως απογοητευμένος, εμφανίζεται ΑΛΛΗ αγγελία. Δεν θα απεγκαταστούσα αυτό το παιχνίδι αν δεν υπήρχε ο όγκος των διαφημίσεων, αλλά είναι απλά αδύνατο να το απολαύσετε όταν σας διακόπτουν συνεχώς.
Αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Διαφορετικός. Όταν φτιάχνεις τις βάρκες, είναι δύσκολο να δεις τότε τις σανίδες και τα κουτιά. Θα πρέπει να το κάνετε εκεί που μπορείτε να βγείτε και να κάνετε το σκάφος μικρότερο για να το δείτε γύρω του. Με αυτόν τον τρόπο θα χάσετε πολύ αιωρούμενο ξύλο.
Idle Arks: Build at Sea Kasual sufs
Είναι ένα χαριτωμένο και ανάλαφρο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι ωραία αλλά είναι πολύ βαριά. Κατανοώ την ανάγκη για ένα παιχνίδι να αποφέρει έσοδα, αλλά η τιμή "Χωρίς διαφημίσεις" για τσιγγάνους μπορεί να είναι χαμηλότερη. Θα πλήρωνα 9,99 $ για μια εμπειρία χωρίς διαφημίσεις, αλλά τα 17,99 $ είναι πάρα πολλά. Θα συνεχίσω να φτιάχνω και να παρακολουθώ διαφημίσεις, αλλά η βαθμολογία μου θα παραμείνει ίδια μέχρι να φτάσω σε καλύτερη τιμή. Συνέχισε την καλή δουλειά.
Φαίνεται καλό, πολλές δυνατότητες αλλά είναι μόνο διαφημίσεις. Είναι σαν αυτό. Μερικές ενημερώσεις και λίγο περισσότερο περιεχόμενο και είναι θα μπορούσαν να είναι ένα καλό παιχνίδι. Όπως ένα μίνι-παιχνίδι ψαρέματος ή ένας πάγκος εργαλείων για την κατασκευή αντικειμένων που χρειάζονται για την κατασκευή μεταγενέστερων αναβαθμίσεων.
Το καλύτερο παιχνίδι σε όλο τον πλανήτη και το αγαπώ μακάρι να υπήρχε και δεύτερο που ήταν τέλειο ότι καλύτερο ΜΠΡΑΒΩ χίλια ΜΠΡΑΒΩ
Όχι όχι και όχι, θα πρέπει να αφήνετε τους ανθρώπους να επιλέγουν να βλέπουν διαφημίσεις... Και όχι να τους αναγκάζετε
Έχω ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό το παιχνίδι. Είναι σίγουρα κάτι που μπορώ να κάνω χωρίς να δίνω πολλή προσοχή ενώ χαλαρώνω με την τηλεόραση, αλλά πρέπει να παρακολουθείτε διαφημίσεις για να φτάσετε οπουδήποτε, κάτι που δεν ήταν τόσο κακό γιατί ήταν περίπου 3 για να φτιάξω ένα αντικείμενο, αλλά το lvl 8 χρειάστηκε να παρακολουθήσετε περίπου 20 βίντεο για να φτιάξετε ένα μόνο κομμάτι. Και μετά σταμάτησε στο lvl 8 χωρίς άλλα lvl. Για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις είναι 30 $ που είναι τρελό. Η εκδήλωση ήταν διασκεδαστική γιατί έπρεπε να πολεμήσεις τέρατα για να ξεκλειδώσεις κομμάτια.
Αυτό το παιχνίδι θα ήταν καλύτερο αν δεν υπήρχαν τόσες πολλές δυσλειτουργίες, είμαι σε ένα επίπεδο που δεν μπορώ πια να χτίσω και δεν φαίνεται ότι υπάρχουν επόμενα βήματα που οι άνθρωποι συνεχίζουν να αναφέρουν τα οστά και να μάχονται εχθρούς, αλλά έχω συναντήσει τίποτα από αυτά απλά ένας αδρανής οικοδόμος δεν είναι σίγουρος τι πρέπει να κάνω. ΒΟΗΘΕΙΑ!... ΕΠΙΣΗΣ πλήρωσα για καμία διαφήμιση και έχω κερδίσει τουλάχιστον 1200 πετράδια, αλλά σε τι ακριβώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσω; Υπάρχει ένα κατάστημα όπου μπορώ να αγοράσω πετράδια, αλλά δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω, οπότε είμαι μπερδεμένος.