Post by phyfastlalafitz on Mar 16, 2022 16:57:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tick Tock: A Tale for Two ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tick Tock: A Tale for Two IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови за новац генератора ▞▞▞
▞▞▞ Tick Tock: A Tale for Two 2022 version ▞▞▞
Требало је само сат времена да се победи. Било је занимљиво и забавно док је трајало. Али мој партнер и ја смо победили за нешто више од сат времена, и након што смо размотрили да морате да платите за ово два пута да бисте играли, и то на две различите платформе, чинећи цену око 10 долара, није вредело цене. Да је игра дуже била сигурна, али ово не вреди 10 долара.
Прекратко.
Одлична идеја, одлична игра. Штета што је тако кратко. :-)
Забавна слагалица која вреди 3 долара. мора се играти са пријатељем са којим се добро слажете и са којим добро комуницирате.
Забавна мала игра, али ми је требало премало времена (добити је) да је победим. У ствари, цена је превелика и никада не бих платио толико новца за тако кратко искуство које сам знао унапред
бриљантно искуство.
Велико искуство!
Tick Tock: A Tale for Two Başsındırma jppx
Ово је била невероватна игра! вреди новца!
Solitaire TriPeaks: Grand Tour Kartové oxtt
Tick Tock: A Tale for Two Quebra-cabeça cchm
Најбоља употреба сарадње коју сам икада видео! 10 најбољих искустава сарадње свих времена!
Никада нисам добио толику вредност од игре од 3 долара! Моја жена и ја играмо се увече након што наш син оде на спавање. До сада је било заиста забавно. Мулти-плаиер ради чак и на рачунару. Ови програмери заслужују ваш новац!
Нажалост, неупотребљив на галаксији С7. Налепнице се приказују као чврсти бели квадрати. Када пада киша цео екран је прекривен. Надам се да ћете поправити и ажурираћу рецензију. 19/5/19
Веома лепа игра за једно вече. Мало је застрашујуће, али углавном има врло питоме загонетке.
Одлична игра! Похваљујем програмера и креатора игре, заиста је схватио како прича иде и слагалица је веома паметна. Мој пријатељ и ја смо много уживали. Надам се да ћете направити други део овога. Дефинитивно ћу је играти!
Занимљива идеја, али прекратка за новац, била је прилично разочаравајућа, посебно коначна порука, где сам заиста изгубио време и новац само да бих био разочаран.
Заиста одлична слагалица за два играча.
Иновативно и невероватно. дефинитивно игра вредна игре. Уживала сам у овоме са својим дечком јер волимо кооперативне игре. крај је био заиста добар. оно што одбија од моје оцене је висока цена. пре свега, то је релативно кратка игра. друго, када играч зависи од друге особе која такође купује игру, она постаје веома скупа за количину стварног времена играња. да ли је ова "двострука цена" вредна тога? Дефинитивно не.
Чинило се као да се завршило баш када је почело да постаје добро. Одлична игра, али прекратка.
Ако ви и пријатељ волите да решавате загонетке, заиста би требало да испробате ово! Обоје ће вам требати игра и морате да будете у могућности да разговарате једни са другима, било лично или преко телефона. Одлична издања, мрачна и занимљива прича. Уживао сам свих 90 минута...
Моја жена је веома заљубљена у овакве игре и тако је сјајно моћи да се играм са њом. Игра је веома забавна!
Каква сјајна мала игра! То је једна слагалица, подељена између два екрана и није потребна мрежа. Требало нам је око 4 сата да играмо. То је дефинитивно лекција у комуникацији.
једноставно, али лепо. бриљантна игра
заиста забавна игра за 2 играча! имао заиста занимљиве загонетке и одличан уметнички стил!
Tick Tock: A Tale for Two Головоломки dlyg
Стварно забавно! Дефинитивно ћу тражити још оваквих игара!
јединствена слагалица за два играча. диван концепт, одлична изведба и фантастична уметност!
Невероватна игра!
То је врло кратка утакмица, али добра
Заиста забаван начин да проведете време заједно!! Сјајне загонетке за решавање.
Невероватна слагалица и концепт за играње са другом особом и заједничко решавање загонетки! Графика и музика су веома прикладни за саму игру и играње није супертешко, али веома пријатно.
Невероватна игра, волите уметнички стил и игру! Ја и моја девојка смо то волели! Тик-так 2 молим!
Tick Tock: A Tale for Two Łamigłówki tkro
Tick Tock: A Tale for Two Teka-teki wwz
Тако сјајан концепт, али ми се стално руши док решавам прву загонетку. Скините и поново инсталирајте без радости. Молим вас помозите!
Мало прекратко за игру од 5 долара, волео бих да су велике, дуже загонетке и графика је лепо урађена
Разумна цена за забаву коју имамо. волео бих да има више оваквих игара
Одлична игра за парове...
Дивна игра!
То је било невероватно искуство!!! Хвала вам!
....завршетак уништава игру. Тако увређен...
Било је прилично занимљиво играти се са својим пријатељима или партнером. Није превише лако и није превише тешко. Заиста одлична игра!
Сјајне загонетке. Држи вас заинтересованим док не дођете до краја. Надам се да ће направити још оваквих игара.
Забавна мала игра, требало нам је 2 сата да завршимо. Дефинитивно занимљива мала слагалица.
Добра прича и концепт игре. Пустите додатна проширења или проширења како би игра била вредна плаћања.
Занимљива игра, али прекратка. Паметно је натерати двоје људи да плате да би играли једну игру, али ја више нећу куповати овако...осим ако не знам да има више од тога. Срамота!
пуно забаве, одлично за везе на даљину. надајући се више кооперативних садржаја попут овог
Купио сам игру у Плаи продавници, али не могу да је инсталирам. Приказује „На чекању“, али никада не почиње да се инсталира. Молим вас помозите.