Post by phyfastlalafitz on Mar 16, 2022 17:00:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ FIA WEC ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ FIA WEC IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара за многе драгуље ▞▞▞
▞▞▞ FIA WEC 2022 version ▞▞▞
Одлично ради на мом ХТЦ Оне. Ако на вашем уређају не ради добро, онда вероватно није апликација, већ ваш уређај. Можда користите превише рам меморије тако што имате више апликација које раде истовремено, као и да немате пуно меморије.
Купио сам свој пакет на сајту и апликација не препознаје мој налог за пријаву. Каже да морам поново да купим. Срање.
Није доступно у САД
Плаћена претплата за камере уживо само да бисте сазнали да је то само на одабраним аутомобилима, а чак ни они фидови не раде! Желео бих поврат новца!
Купили сте сезонску карту за сезону 19/20 од 8 трка, плаћање је успешно, али још увек не могу да користим апликацију на начин на који сам платио? Има ли помоћи овде? Сада се апликација чак ни не учитава у потпуности...
FIA WEC Sport ukb
Фантастично, хвала!!
FIA WEC Sport fug
Претплата је престала да ради након прве трке. Плаи продавница одбија рефундирање и нема одговора од програмера
апликација се руши сада након ажурирања (24.6.) едит: сада поново ради, хвала на новом ажурирању
Добро
Једина ствар у вези са овом апликацијом која би функционисала током Ле Мана били су истакнути делови и статистика уживо који су били далеко од уживо. Плаћено за репризе и трку у Ле Ману, нисам могао да гледам ни једно ни друго!!! Стално сам тражио да проверим куповину сваки пут када бих поново отворио апликацију и пола времена би се понашало као да нема куповине тркачког пакета. Нема одговора ни путем е-поште програмерима, лепо!
Иста жалба на геоблок без обавештења.
заиста ценим овај сајт
Ништа није функционисало на почетку трке и требало је неко време да се она стабилизује. Онда је било добро... До 10 минута трке када је Цхромецаст поново престао да ради. Почетак и циљ су на неки начин важни и обоје су били јадна искуства. Отклоните грешке и имате одличан, без реклама, начин да гледате Ле Ман. Цена је била разумна, али грешке су сигурно биле разочаравајуће.Примарна предност ове апликације је стриминг уживо. Квалитет видеа је одличан - када ради. Међутим, проблем је што веза са серверима није потпуно поуздана. Само по себи то је разумљиво (добродошли на интернет), али се, нажалост, фид не опоравља сам. Морате изаћи из играча и поново га покренути да бисте се вратили у трку. Такође, ако сте користили Цхромецаст из апликације када се то догоди, морате прекинути везу.
в хелпфулл
FIA WEC Olahraga chg
Прилично свеобухватан, воли листу линија за сваки аутомобил. Нисам сигуран зашто је Фуји у САД на мапи?!
Апликација се не покреће, каже да немам везу. То је лаж.
Лопови!! Плаћено за Ле Манс стриминг уживо и добио сам последњих 9 сати са честим губитком стрима. Иста ствар се десила прошле године. Сваке године криве за то нешто другачије од ГЦУ-а, тако да не морају да вам враћају новац. Баш као што авио-компаније пребукирају летове, ВЕЦ очигледно превише продаје претплате које превазилазе капацитет својих сервера за подршку. 12 долара поново потрошено.
Одличан извор информација
Т&С је одличан.Волите ову апликацију. Одличан посао
Одлично за ажурирања и акционе фотографије
<a href=""></a>
Апликација је у реду, али видео исплата се често зауставља и не можете да наставите тамо где сте стали. Морате запамтити у ком сте сату били. Такође не можете да прескочите неколико секунди уназад.
Какво бацање новца. Платио сам 11 долара за највећу трку године и пропустио почетак јер је апликација и даље имала проблема са подацима. Такође апликација престаје да ради сваког минута; потпуно неупотребљив
НА гео поново блокиран...
Сјајна апликација. Свиђа ми се уживо. Само чекам да трка почне, апликација је укључена и добро ради. Хајде Тојота
Инсталиран. Срушио. Деинсталирано. П.О.С.
Користим исту везу да напишем ову рецензију. Сматрајте то провереним. Уреди: изгледа да је сада поправљено.
FIA WEC 運動 uza
FIA WEC Sport yze
Уне примена лимпид. Једноставан за брзо коришћење. Поур вивре ла цоурсе де л'интериеур.
Покушавам да стримујем на С6 и увек се руши.Имао сам проблема у прошлости с тим да су ми узели новац и да ми нису дали приступ. Уопште није сјајна апликација.
Не могу да се пријавим, апликација само каже да је дошло до грешке и да покуша поново касније. Комплетно смеће.
Молимо вас да вратите информације о најбољем кругу, можемо видети само последњи круг и размак, нема најбољег круга, и то је веома важно.
Одлична апликација ради веома добро.Да ли је могуће додати подршку за Цхромецаст стримовима то би за мене донело 5 звездица.
Ова апликација је фантастична за свакога без кабла као што сам ја који ужива у ВЕЦ тркама!
Толико негативних критика, али да будем искрен, савршено ми ради и веома је једноставан за употребу. Али једина карактеристика која ће учинити апликацију бољом је да постоји опција избора наших омиљених тимова и да можете да видите вести о нашим омиљеним тимовима и возачима.
Одлична апликација, заиста помаже када гледате трке. Савршен распоред.
много грешака. апликација се често руши
Протосферски
Геоблокирали су стримовање у САД НАКОН што сам платио приступ стримовању. Желим свој новац назад.
Чак и не ради
Изоставили смо нас на 24 сата, само гледајте ф1
Произвођачи апликације Ф1 морају да уче од вас.
Фид трка уживо је блокиран у Канади у последње две године због чега је потребна посебна апликација и куповина за гледање, а они вам то не кажу пре куповине. Завршио сам са ВЕЦ-ом.
Ово ће ми помоћи да уживам у серији трка без обзира на то шта мајмуни мреже фокс раде да се поделе и збуне покривеност. Надамо се да ће боља мрежа преузети власт у будућности.
Веома корисна и брза подршка у недељу током трке. Направио сам свој налог са погрешном е-поштом и они су ми одмах помогли да то поправим. Апликација ради одлично, подсетници су веома корисни за хватање трка. 5 звездица.
Веома добро урађено, само неколико поена да буде боље. 1. У мерењу уживо, побољшајте информације о размаку између аутомобила. 2. Било би лепо имати верзију апликације за Андроид ТВ. 3. Побољшајте одељак са вестима (који се генерално налази и на веб страници, како бисте обожаваоце били у току)
Покушавали смо да ово функционише целе недеље, а програмери нису добили одговор. Требало је прво да погледам коментаре овде јер сада барем препознаје моју куповину (хвала онима који су објавили решење) ће надоградити звездице ако видео сутра проради. Видео и даље има прекиде након ажурирања. Добијајте „овај видео се не може репродуковати“ чешће него да видите било шта.
Купио сам тркачку карту, и ништа, није признао куповину. Затим сам га деинсталирао и поново инсталирао и ради савршено.
Много кул информација..